vrijdag 29 januari 2016

Zlatan Ibrahimović spectuleert over terugkeer bij Ajax: 'Je weet maar nooit'

Hij is doelgericht, sterk in de lucht en kan aardig meevoetballen. Zlatan Ibrahimović voldoet aan alle eisen die gesteld worden aan de nieuwe spits van Ajax. En zelf sluit hij een terugkeer naar Amsterdam ook niet uit.

In een videoboodschap op de Facebookpagina van Ajax richt de Zweedse topscorer van Paris Saint-Germain zich tot de fans van Ajax. 

'Hallo allemaal', zegt Ibrahimović terwijl hij het rood-witte shirt van Ajax omhoog houdt met daar achterop zíjn naam. 'Je weet maar nooit: dit kan volgend jaar mijn shirt zijn'.

Message from Zlatan!

Draagt Zlatan Ibrahimovic dit shirt volgend jaar? Of draag jij het... SHARE & WIN THIS SHIRT (signed by Zlatan)Will Zlatan Ibrahimovic be wearing this jersey next year? Or will you...

Geplaatst door AFC Ajax op vrijdag 29 januari 2016


Zlatan Ibrahimović terug naar Ajax. Alleen het idee doet de harten van Ajacieden al sneller slaan. Helaas is dat (nog) niet het geval. Het gaat 'slechts' om een winactie, waar Ibrahimović aan meewerkt. Wie het bericht van Ajax deelt op zijn eigen Facebookpagina, maakt kans op het shirt. Ook mooi natuurlijk. 

'Het beste voor jullie en de club', besluit de 34-jarige aanvaller. 'Hopelijk wint Ajax nog een hoop prijzen in de toekomst. Wees trouw aan de club. Bedankt'.

Traoré
Ondertussen gaat de zoektocht naar een nieuwe spits bij Ajax door. Dat wordt in ieder geval niet Bertrand Traoré. Want die mag niet komen. Chelsea wil de getalenteerde oud-spits van Vitesse niet nog eens in de Eredivisie laten spelen. 

Ajax heeft nog tot een met maandag om een nieuwe spits te halen.

Lees ook: Zlatan: 'Ik rende maar wat rond, bij Ajax leerde ik voetballen'



from AT5 - nieuws http://ift.tt/1P1QRhx'Je%20weet%20maar%20nooit'
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten