zondag 31 januari 2016

Man onder invloed zwemt door sloten

Een man die onder invloed was van alcohol en verdovende middelen heeft gisteren de hulpdiensten enige tijd bezig gehouden.

Bij de politie kwam de melding binnen dat er een mogelijk gewond persoon door de berm van de A10 richting de Riekerpolder liep. Volgens de melder zag de man er verward uit en was hij gewond aan zijn hand. Onderweg werden agenten ook door andere voorbijgangers aangesproken die de man hadden zien lopen.

Ter plaatse trof de politie de man aan. Hij was helemaal doorweekt en licht gewond. Hij verklaarde aan de agenten dat hij achtervolgd werd door twee mannen die hem iets wilden aandoen. Tijdens zijn vlucht voor deze mannen, zwom hij door sloten, rende hij over een trainingscomplex van bewakingshonden en klom hij over een hek met prikkeldraad.

Vanwege mogelijke onderkoeling, de verwonding aan zijn hand en de combinatie van drank en drugs, is de man door een ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

 

Gisteren 30-1-2016 kregen collega's van Politie Amsterdam Overtoomse Sluis een melding over een mogelijk gewond persoon....

Posted by Politie Amsterdam Overtoomse Sluis on Sunday, January 31, 2016


from AT5 - nieuws http://ift.tt/1nVXGu8
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten