woensdag 27 januari 2016

Deze week in Bureau 020: Week 4

Deze week behandelt het AT5-opsporingsprogramma Bureau 020 de volgende zaken.

Scooterrijder rijdt door na ongeluk met 71-jarige man
Een 71-jarige man is 17 december op de fiets aangereden door een scooterrijder op de Rozengracht. De dader stopt nog om te kijken, maar rijdt vervolgens door en laat het slachtoffer achter. De man liep diverse botbreuken op en had een zware hersenschudding.De politie roept de dader op om verantwoordelijkheid te nemen voor zijn daden en zichzelf aan te geven. Het slachtoffer wil graag excuses.

abc5media_video_0

Man in elkaar geslagen op Reguliersdwarsstraat
Op de Reguliersdwarsstraat is een 28-jarige man in de nacht van 18 oktober rond kwart over twee door twee mannen achtervolgd en in elkaar geslagen. De man vluchtte nog een cafe in om zichzelf te beschermen, maar de daders wachtten hem op en schopten hem herhaaldelijk tegen zijn lichaam en hoofd. De daders zijn vervolgens gevlucht in een grijze Mercedes taxi.

abc5media_video_1

Man mishandeld in lijn 5
Bij een geweldincident in lijn 5 bij halte Zonnestein wordt een slachtoffer door twee mannen bekogeld met wijn en uitgescholden. Als ze in de tram zitten wordt de man verder door hen lastiggevallen en slaat een van de daders met een voorwerp, vermoedelijk een riem, naar het slachtoffer. Een mede-passagier zag het gebeuren en filmde de mannen met zijn mobiel.

abc5media_video_2

Mannen pinnen met gestolen pinpas
De politie is op zoek naar drie mannen die pinnen met een gestolen pinpas. Die is in Utrecht gestolen maar werd gebruikt in Amsterdam. De daders pinnen onder andere in de P.C. Hoofdstraat en een pinautomaat bij de Overschiestraat. Daar droeg een van hen een Bushido-masker.

abc5media_video_3

Bekijk de hele uitzending van Bureau 020.



from AT5 - nieuws http://ift.tt/1RNAF9k
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten