woensdag 27 januari 2016

Man gooit wijn in gezicht trampassagier Amstelveen

Twee mannen hebben op 31 oktober een man bekogeld met wijn in lijn 5 in Amstelveen. Een medepassagier zag het gebeuren en filmde de daders met zijn mobiel.

Bij tramhalte Zonnestein staat het slachtoffer te wachten op lijn 5. Het is dan 31 oktober rond half elf in de ochtend. Naast de man staan ook nog twee andere mannen te wachten op de tram. Een van hen loopt naar het 59-jarige slachtoffer toe en strijkt hem door zijn haar. Hij scheldt de man uit en noemt hem onder andere 'homo'.

Op beelden, die een medereiziger van het incident heeft gemaakt, is te zien dat eenmaal in de tram de daders het slachtoffer blijven lastigvallen. Ze hebben een fles wijn bij zich en een van hen gooit een glas wijn leeg over het slachtoffer. Op een gegeven moment krijgt hij zelf de fles naar zich toe geslingerd.

Ook is te zien dat de dader in de blauwe jas met een voorwerp, mogelijk een riem, naar het slachtoffer zwaait. Het slachtoffer raakt daarbij gelukkig niet gewond, maar is wel erg geschrokken. De politie heeft beelden van de daders verspreid en vraagt mensen die hen herkennen contact op te nemen. 



from AT5 - nieuws http://ift.tt/1SbDSji
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten