donderdag 28 juli 2016

Veel vraagtekens rond verdwijning 'lieve en zorgzame' Juan

De politie is al geruime tijd op zoek naar de 50-jarige Amsterdammer Juan Antonio Alvarez.

Juan wordt vermist sinds 12 mei van dit jaar. Rondom zijn verdwijning zijn nog veel onbeantwoorde vragen. Zo is zijn auto op de dag van zijn vermissing teruggevonden. De zwarte Mercedes stond op een parkeerplek voor elektrische voertuigen aan de Minervalaan, terwijl het geen elektrische auto is.

Zijn telefoon en portemonnee werden twee dagen eerder kilometers verderop gevonden. Aan de Arend Janszoon Ernststraat bij een onderdoorgang met het Mensinge, worden de spullen aangetroffen.

'Heel vreemd', noemt politiewoordvoerder Ellie Lust dit detail. 'Het zou kunnen betekenen dat hij die spullen daar niet zelf is verloren, want hij had hier eigenlijk niks te zoeken'. Ook houdt de politie rekening met het scenario dat iemand anders dan Juan de zwarte Mercedes op de Minervalaan heeft geparkeerd. 

'Lief en zorgzaam'
De politie maakt zich zorgen over de verdwijning van Alvarez, te meer omdat hij een hartpatiƫnt is en dringend medicatie nodig heeft. 'Hij staat bekend als een lieve en zorgzame man. Het is ook niets voor hem om zo lang niets van hem te laten horen. De zorgen bij zijn familie zijn dan ook heel erg groot', aldus Lust.



from AT5 - nieuws http://ift.tt/2aemIUt'lieve%20en%20zorgzame'%20Juan
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten