vrijdag 29 juli 2016

Nieuwe montage Human Right Concert na kritiek Diva Mayday

De registratie van het Human Right Concert krijgt een nieuwe montage en wordt op een 'gewaardeerd tijdstip' opnieuw uitgezonden.

Dat schrijft Sipke Jan Bousema op zijn Facebook. Diva Mayday uitte woensdag kritiek op de uitzending. Volgens de bekende dragqueen had de AVROTROS de essentie van de avond eruit geknipt.

Lees ook: Diva Mayday haalt keihard uit naar Art Rooijakkers: 'Wat ben jij een lul'

'Als ambassadeur van de ‪‎Europride‬ begrijp ik de emoties van Diva Mayday en mensen die zondag op de Dam aanwezig waren, dat ze de uitgeknipte stukken missen. Zelf ben ik ook teleurgesteld dat dat ontbrak in de uitzending. Die inhoud is een essentiële boodschap in het verbeteren van de mensenrechten wereldwijd', schrijft Sipke Jan.

Hij vervolgt: 'Namens 24lifeNU bied ik aan een hermontage te maken van het mensenrechtenconcert op de Dam, die recht doet aan de inhoud en ieders bijdrage, zoals wij het oorspronkelijk bedoelden. Mensenrechten zijn té belangrijk om de inhoudelijke boodschap van het concert zomaar aan de wereld voorbij te laten gaan. Met de absolute verwachting dat deze hermontage wordt uitgezonden als herhaling op een gewaardeerd tijdstip.'

Het Human Right Concert werd woensdag uitgezonden en is hier terug te zien. 

 from AT5 - nieuws http://ift.tt/2aByKGK
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten