zondag 31 juli 2016

Files rondom Schiphol: houd rekening met 30 minuten reistijd

Ook vandaag moeten vakantievierders op weg naar Schiphol rekening houden met files. Op de A4 is het in beide richtingen loopt het redelijk, vanaf de afslag naar de luchthaven is het echter behelpen.

Het oponthoud wordt veroorzaakt door verscherpte veiligheidscontroles door de marechaussee. Deze werden gisteren gestart na een dreigingssignaal gericht op het vliegveld. De controles worden voorlopig doorgezet. De vertraging lopen op tot ongeveer een half uur. Na het middaguur neemt de drukte af, dan staan er minder vluchten gepland.

Lees ook: Vakantiegangers op Schiphol verwelkomd door zwaarbewapende marechaussee

'Op de toegangswegen naar de luchthaven voeren we extra controles steekproefgewijs uit', zei woordvoerder Hans Molenaar van de Koninklijke Marechaussee gisteren al. 'Op Schiphol zelf zullen we extra zichtbaar zijn. Ook zijn er onzichtbare maatregelen genomen maar daar kan ik verder niets over zeggen.'

De controles leidden gisterochtend ook al tot een flinke chaos op de wegen rondom de luchthaven. Reizigers wordt aangeraden tijdig van huis te vertrekken, zodat ze niet in tijdsproblemen komen.

Lees ook: Marechaussee controleert extra op en rond Schiphol na 'signaal' dreigingfrom AT5 - nieuws http://ift.tt/2aA3aXB
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten