vrijdag 29 juli 2016

Mario Balotelli in verband gebracht met Ajax

Mocht Ajax er in slagen zich te plaatsen voor de Champions League, dan zou de Italiaanse spits Mario Balotelli best zin hebben in een avontuur in Amsterdam.

Dit opvallende gerucht werd vrijdag de wereld in geholpen door de Italiaan Gianluca di Marzio. De journalist van Sky Italia claimt dat een zaakwaarnemer van Balotelli inmiddels contact heeft gehad met Ajax om de interesse van de 25-jarige aanvaller over te brengen. 

Balotelli speelde in het verleden onder meer voor Inter, AC Milan en Manchester City. Hij staat nu nog tot 2018 onder contract bij Liverpool maar werd door de Engelse club verhuurd aan AC Milan. Hier scoorde hij afgelopen seizoen slechts één keer in twintig wedstrijden. 

Problemen
In het verleden zorgde de aanvaller bij verschillende clubs nogal eens voor opvallende momenten. Zo gooide hij eens een dartpijl naar een jeugdspeler van Manchester City en veroorzaakte hij brand in zijn eigen huis nadat hij vuurwerk had afgestoken. Ook op het veld haalde Balotelli nog wel eens vreemde capriolen uit...

Eto 'O
Het is overigens niet voor het eerst dat Ajax in verband wordt gebracht met een grote, internationale naam. Zo probeerde de club in 2014 Samuel Eto 'O binnen te halen, maar dit mislukte.from AT5 - nieuws http://ift.tt/2ah6vca
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten