zondag 29 oktober 2017

Opnieuw blijkt naam politieke partij Sylvana Simons al in gebruik

Sylvana Simons is niet gelukkig met het uitzoeken van een naam voor haar politieke partij. Eerder beval de rechter om Artikel1 te hernoemen, want de naam was al in gebruik. Vandaag maakte ze de nieuwe partijnaam bekend: BIJ1.

Maar ook deze naam 'had wel even gegoogled mogen worden', aldus Muziek- en Psychodramatherapeut Kerstin Schwardtmann van, jawel, BIJ1. Schwardtmann is één van de vijf zzp'ers die werkt bij centrum voor Psychotherapie Zaanstreek-Waterland, actief onder de naam BIJ1.

De therapeute laat weten dat ze niet benaderd is door Simons, of iemand van haar partij. 'Ongelooflijk, want nu worden wij in verband gebracht met een politieke partij en diens standpunten. Dat kan serieuze gevolgen hebben voor ons. Het was wel wel zo netjes geweest om even te bellen', aldus  Schwardtmann.

Lees ook: Artikel1 is er uit: 'Vanaf nu heten wij BIJ1'

'Hoop dat Simons naam opnieuw verandert'
Het psychotherapeutisch centrum opereert al drie jaar onder de naam BIJ1. 'Ik hoop daarom dat mevrouw Simons de naam BIJ1 gaat veranderen. Het is de omgekeerde wereld als wij anders zouden moeten gaan heten'.

Simons' vorige partijnaam, Artikel 1, leek te veel op Art. 1, een onderzoeksinstituut van de Stichting Expertisecentrum Discriminatie (SED). Dat besloot de Amsterdamse rechtbank afgelopen juli

Simons heeft nog niet gereageerd op de verwarring rondom de nieuwe naam van haar partij. 

Lees ook: Artikel 1 wil meedoen met gemeenteraadsverkiezingen



from AT5 - nieuws http://ift.tt/2gKplgd
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten