dinsdag 31 oktober 2017

Vrouwen geslagen, bestolen en meters meegesleurd door taxichauffeur

Een taxiritje van het Leidseplein naar Weesp liep voor twee vrouwen vervelend af. Ze werden door de taxichauffeur geslagen en bestolen van een telefoon. Toen een van de vrouwen de man tegen wilde houden kwam ze klem te zitten en werd ze meters meegesleurd.

De politie is dringend op zoek naar getuigen van het incident dat plaatsvond in de nacht van 23 op 24 oktober en vandaag naar buiten werd gebracht.

Geen lekker gevoel
De chauffeur pikte de dames iets na middernacht op na een avondje stappen. Een van hen moest naar een adres in Amsterdam, de ander naar Weesp. In plaats van eerst de Amsterdamse af te zetten reed de chauffeur direct naar Weesp. 'Op de kruising Zwaantjesbrug met de Herengracht stopte de taxi rond 01.00 uur', schrijft de politie. De vrouwen stapten uit, ze hadden geen lekker gevoel bij de man.

Toen werd hij plots agressief. De chauffeur sloeg de Amsterdamse en pakte de telefoon van de vrouw uit Weesp af. Een van de vrouwen verzette zich en kwam klem te zitten. Ze werd meters meegesleurd door de inmiddels rijdende taxi. 'Toen mensen op straat begonnen te schreeuwen naar de chauffeur, stopte hij waardoor het slachtoffer los kon komen', aldus de politie op Facebook.

Man van 18 tot 20 jaar
Het zou gaan om een ‘snorder’, hij reed in een zwarte sedan, mogelijk van het merk Mercedes. De chauffeur met een lichtgetinte huidskleur van ongeveer 18 tot 20 jaar oud wordt dringend gezocht door de politie.



from AT5 - nieuws http://ift.tt/2lznAaX
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten