dinsdag 31 oktober 2017

35.000 euro beloning voor gouden tip liquidatie Derkinderenstraat

In het programma Opsproring Verzocht worden vanavond nieuwe beelden uitgezonden over de liquidatie aan de Derkinderenstraat in oktober 2015. Er wordt een beloning uitgeloofd voor de gouden tip op de moord.

In een kantoor aan de Derkinderenstraat in Slotervaart werd op 15 oktober 2015 Haydar Zengin doodgeschoten. Het motief is nog altijd onduidelijk, meldt de politie.

Lees ook: Man doodgeschoten in kantoor aan Derkinderenstraat

Een maand later werd in hetzelfde kantoor een poging gedaan om Zegin's leidinggevende, de 49-jarige Zeynel Er, dood te schieten. Deze aanslag was echter mislukt, maar een paar maanden later werd Er alsnog in Leiden omgebracht.

Lees ook: Man gewond na schietpartij in Derkinderenstraat

Beloning
De afgelopen 2 jaar is de moord en de moordpoging in het advocatenkantoor nog steeds niet opgelost. In Opsporing Verzocht wordt opnieuw aandacht besteed voor beide zaken. Er is besloten om 20.000 euro uit te loven voor de gouden tip op de moord van Haydar Zengin en 15.000 euro voor de tip die duidelijk maakt wat er voorafgaand is gebeurd met zijn baar Zeynel Er. 

Lees ook: Slachtoffer schietpartij Derkinderenstraat overleden na aanslag in Leiden

In de uitzending van Opsporing Verzocht worden niet eerder vertoonde beelden uitgezonden van mogelijk belangrijke getuigen.



from AT5 - nieuws http://ift.tt/2z2TLTd
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten