donderdag 1 juni 2017

Slachtoffer ontvoering Amstelveen werd gemarteld in woning in Leiden

Het slachtoffer die begin maart in Amstelveen werd ontvoerd is in een woning in Leiden bedreigd en gemarteld. De man werd door vier gemaskerde mannen uit zijn auto gehaald bij een sportschool en in een blauwe auto geduwd en afgevoerd.

Het slachtoffer, een 37-jarige man uit Amstelveen, werd geblindoekt vervoerd in de auto. Eenmaal binnen in de woning aan de Spaarnestraat in Leiden moest het slachtoffer meteen meerdere trappen op. Boven werd hij bedreigd en gemarteld. Er werd een vinger bij hem afgeknipt. 

Lees ook: Vinger van man afgeknipt tijdens ontvoering Amstelveen

Toen hij weer de trappen af en het huis uit werd gedwongen stond de auto erg dicht tegen de voordeur geparkeerd. Vermoedelijk heeft de auto van de daders een tijdje op de stoep gestaan. Er is daarna even met het slachtoffer rondgereden waarna hij aan de Drechtstraat in Leiden uit de auto werd gezet. Rond 21.15 uur werd hij door een voorbijganger aangetroffen aan de Castellumweg in diezelfde plaats. 

Lees ook: 29-jarige man aangehouden voor gewelddadige ontvoering Amstelveen

Er is losgeld van het slachtoffer geëist, maar zover bekend is er niets betaald. Naar het motief doet de politie nog onderzoek. Op de avond dat het slachtoffer werd aangetroffen is er een 29-jarige verdachte uit Leiderdorp aanghouden. De woning waar het slachtoffer werd vastgehouden is uitgebreid onderzocht door de recherche. De politie verwacht dat de recherche binnenkort meerdere aanhoudingen kan doen.

Lees ook: Mannen met bivakmutsen ontvoeren man in Amstelveen

Bij de ontvoering zijn twee auto's gebruikt: een blauwe Peugeot 308 en een witte Peugeot 308 met kenteken NF-939-F. De politie vraagt getuigen die de auto's wellicht rond 9 maart hebben gezien contact op te nemen via 0800-6070. Of anoniem via 0800-7000.



from AT5 - nieuws http://ift.tt/2rX7WZ4
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten