woensdag 28 juni 2017

Man uitgescholden voor 'kankerhomo' en knock-out geslagen in Albert Heijn om 'dansje'

De politie heeft in AT5-programma Bureau 020 heftige beelden vrijgegeven van een zware mishandeling in West. In een volle Albert Heijn op het August Allebéplein wordt op 28 april een man bewusteloos geslagen. De politie is nog steeds op zoek naar de dader van de zware mishandeling.

Het is ongeveer 21.45 uur als twee jongens samen de Albert Heijn in lopen. Eén van de twee doet een klein dansje, waarop hij aangesproken wordt door een man die vlak achter het tweetal loopt. Er ontstaat een woordenwisseling en de man van het dansje wordt uitgescholden voor kankerhomo. Hij zegt iets terug en wordt daarna vol in zijn gezicht gelagen.

Moeder 'doodschieten'
De jongen valt achterover en is een paar minuten bewusteloos. 'Het was echt een harde klap. De jongen is eigenlijk al bewusteloos voordat hij de grond raakt. En dat hij echt knock-out was, blijkt wel uit het feit dat zelfs z'n blaas het begaf', aldus politiewoordvoerder Rob van der Veen. 

De vriend van het slachtoffer grijpt de dader vast en ze gaan vechtend door de winkel. Tijdens de vechtpartij roept de dader dat hij de jongen of zijn moeder zal 'doodschieten'. Klanten en winkelpersoneel proberen de twee te stoppen, maar het gaat er heftig aan toe. Intussen ontfermt een klant zich over het bewusteloze slachtoffer.

Even later wordt de dader gegrepen door een beveiliger van de winkel. In alle hectiek vergeet hij de gegevens van de dader te noteren en wordt de man de winkel uitgezet.

De politie roept mensen die de man herkennen, of die de mishandeling gezien hebben, op zich te melden via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.



from AT5 - nieuws http://ift.tt/2t0v0UJ'kankerhomo'%20en%20knock-out%20geslagen%20in%20Albert%20Heijn%20om%20'dansje'
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten