donderdag 29 juni 2017

Tips stromen binnen over mishandeling in AH: 'Er is al een naam genoemd'

De tips stromen binnen bij de politie nadat er gisteren beelden zijn vrijgegeven van een bizarre mishandeling in een winkel van Albert Heijn. Daar werd op 28 april een man bewusteloos geslagen na een scheldpartij.

Een woordvoerder laat weten dat er al veel bruikbare tips zijn gegeven over de identiteit van de man. 'Er is zelfs al een naam binnengekomen die we nog verder moeten onderzoeken. Maar alle tips zijn nog steeds welkom.'

Met één klap naar de grond
Twee mannen kregen het die ochtend aan de stok met een man. Na een woordenwisseling haalt deze onverwachts hard uit en slaat hij één van de mannen knock-out. De jongen valt achterover en is een paar minuten bewusteloos.

'Het was echt een harde klap. De jongen is eigenlijk al bewusteloos voordat hij de grond raakt', aldus politiewoordvoerder Rob van der Veen gisteren in Bureau 020. De dader werd in eerste instantie nog gegrepen door een beveiliger van de winkel.

Maar in alle hectiek vergeet hij de gegevens van de dader te noteren en wordt de man de winkel uitgezet. De politie roept mensen die de man herkennen, of die de mishandeling gezien hebben, op zich te melden via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

 

 



from AT5 - nieuws http://ift.tt/2ulqoI7'Er%20is%20al%20een%20naam%20genoemd'
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten