vrijdag 30 juni 2017

Aflevering Zomergasten met Van der Laan mogelijk ook op groot scherm

De aflevering van Zomergasten met burgemeester Eberhard van der Laan is mogelijk ook op groot scherm te bekijken. Een initiatief daartoe op Facebook heeft inmiddels 2000 geïnteresseerden bereikt.

Een locatie is nog niet bekend, maar de organisatoren hopen op het Museumplein. Volgende week gaan ze in gesprek met de gemeente in de hoop op toestemming voor het evenement dat vooralsnog alleen bestaat op Facebook.

Lees ook: Van der Laan kijkt terug op leven bij Zomergasten

De organisatie denkt dat twee- tot drieduizend bezoekers tot de mogelijkheden behoort. 'Maar met een paar honderd gasten zijn we ook tevreden', zegt een woordvoerster. 'Denk bij het evenement aan een grasveld, bring-your-own en een picknickkleed'.

Een aflevering van Zomergasten duurt al snel drie uur, maar daar zien de organisatoren geen bezwaar in. 'Nee hoor, ook gasten die maar een uurtje willen kijken, zijn van harte welkom'.

Ongeneeslijk ziek

De uitzending staat gepland voor 30 juli. Burgemeester Van der Laan, die ongeneeslijk ziek is, blikt daarin terug op 'alles wat er in mijn leven is gepasseerd en op de beelden die me daarbij zijn bijgebleven'.



from AT5 - nieuws http://ift.tt/2t7tSi9
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten