zaterdag 26 november 2016

Veel vertraging op wegen rond Amsterdam door werkzaamheden

Dit weekend wordt er op meerdere plekken rond Amsterdam aan de weg gewerkt. Op meerdere plekken levert dit file op.

Onder meer de Zeeburgertunnel is in beide richtingen afgesloten. Verkeer wordt vanaf de A1 uit Amersfoort over de Ring-Oost geleid. Vanaf de A8 moet verkeer over de Ring-West. 

Aan beide kanten van de Zeeburgertunnel loopt het vast, maar ook op de binnenring tussen Diemen en Slotervaart en van Sloterdijk tot aan de Coentunnel. Ook op de buitenring sta je voor de Coentunnel in de file, evenals tussen Sloterdijk en knooppunt De Nieuwe Meer. In totaal staat er 22 kilometer file op de ring, meldt de VID.

Holendrecht 
Op knooppunt Holendrecht zijn de verbindingswegen van de A2 naar de A9 dicht, zowel richting Diemen als richting Amstelveen. Op de A9 Diemen - Amstelveen zijn de op- en afritten Bijlmermeer (S112) afgesloten vanwege de grootschalige werkzaamheden. De Gooiseweg is afgesloten tussen de Karspeldreef en de Langbroekdreef.

Watergraafsmeer
Daarnaast gebeurde er rond het middaguur een ongeval op de A1 bij knooppunt Watergraafsmeer, op de afrit. Dat zorgde voor nog 4 kilometer file. Rond 13:00 uur was de afrit Watergraafsmeer weer vrij, maar een uur later gebeurde er een nieuw ongeluk. De file blijft voorlopig nog wel even staan. 



from AT5 - nieuws http://ift.tt/2fPEjiT
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten