woensdag 30 november 2016

Straatrovers slepen toerist meters mee langs Amstel

Een 50-jarige toerist is op 13 oktober van zijn tas beroofd langs de Amstel. Het slachtoffer werd door twee mannen op een scooter van achter benaderd, en vervolgens meters meegesleurd.

De toerist heeft nog moeite gedaan om zijn tas niet los te laten. Maar op het moment dat de scooterrijder meer gas gaf, nam hij het besluit dit toch te doen. Het slachtoffer heeft aan dit alles een pijnlijke heup overgehouden.

Wibautstraat
Een dag eerder, op 12 oktober, is een vrouw het slachtoffer van een straatroof op de Wibautstraat. Ook hierbij hebben de daders het gemunt op een tas. De vrouw kwam ten val, op het moment dat de straatrovers aan de tas rukten. Ze zag nog wel kans om haar tas vast te houden.

Klaarblijkelijk waren de daders hier niet van gediend, één van de mannen stapte af en schopte de vrouw meerdere keren in het gezicht. Haar verwondingen waren dusdanig, dat ze moest worden opgenomen in het ziekenhuis. De straatrovers zijn er uiteindelijk met haar tas vandoor gegaan.

In het onderzoek naar beide straatroven zijn nu beelden vrijgegeven. Meer over deze zaken vandaag in ons programma Bureau 020.



from AT5 - nieuws http://ift.tt/2fQMkXp
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten