woensdag 30 november 2016

Deze week in Bureau 020: Man gestoken omdat hij geen sigaret geeft en zware mishandeling op Marnixstraat

Deze week behandelt het AT5-opsporingsprogramma Bureau 020 de volgende zaken.

Scooterrijders in de stad beroven voetgangers hardhandig van tassen
Er zijn beelden vrijgegeven van de daders van twee verschillende straatroven. Beide slachtoffers hielden hun tassen stevig vast, wat tot gevaarlijke situaties leidde. Een 50-jarige man wordt eerst meters meegesleurd over de grond en een oudere vrouw wordt, omdat zij niet meteen loslaat, het ziekenhuis ingetrapt.

abc5media_video_4
 
Dief met slijptol op zak steelt fiets van schoolplein in Noord
Op 27 juni loopt rond 12.30 uur een man het schoolplein op van een school aan de Buiksloterweg. Hij loopt op één van de fietsen af en blijkt dan goed voorbereid te zijn. Hij trekt een slijptol uit zijn jas, slijpt het slot van een fiets en fietst er daarna vandoor. 
abc5media_video_0
 
Zware mishandeling bij horecagelegenheid, slachtoffer loopt scheur en breuk in kaak op
Als het latere slachtoffer na een opstootje bij een horecagelegenheid aan de Marnixstraat op het terras staat, komt er nog een kale man verhaal halen. De twee wisselen wat woorden, waarna de kale man hem twee rake klappen geeft. Het slachtoffer breekt zijn rechter- en scheurt hierbij zijn linkerkaak. 
abc5media_video_1
 
Aanrander bij afslag S112 probeerde al eerder voorbijganger van fiets te trekken
De man die op 6 november een vrouw van haar fiets trok, mishandelde, aanrandde en haar fiets stal is nog steeds niet gepakt. Daarom zijn er nu nieuwe beelden vrijgegeven. Op de beelden is te zien dat de man al eerder een fietser probeerde te pakken, maar deze niet bijhield. Even later slaagt hij hier dus wel in. 
abc5media_video_2
 
Man wordt neergestoken omdat hij geen sigaret wil geven
Een 20-jarige man reist, na een bioscoopbezoek bij de Arena, met de metro naar de Jan van Galenstraat. Een man, die hij eerder al zag op station Bijlmer Arena, stapt hier ook uit. Even later wordt het slachtoffer aangesproken door deze man met de vraag of hij een sigaret heeft. Als hij nee zegt krijgt hij direct een klap, waarna een worsteling ontstaan en hij gestoken wordt met een scherp voorwerp. 
abc5media_video_3



from AT5 - nieuws http://ift.tt/2gxyqaS
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten