dinsdag 25 april 2017

GVB gaat aangifte doen tegen 'metrosurfer': 'Dit is echt krankzinnig'

Het GVB is ontzettend geschrokken van een filmpje dat afgelopen week gemaakt werd op metrostation Van der Madeweg. In de video is te zien hoe een persoon, vermoedelijk een man, bovenop het dak van een metrostel ligt.

'Ik kan niet genoeg benadrukken hoe gevaarlijk dit is. We nemen dit heel hoog op', zegt een woordvoerder van het GVB. 'Deze persoon kan er tijdens het rijden zomaar vanaf gezogen worden, dit is echt kranzinnig.'

GVB heeft bewakingsbeelden veiliggesteld
De maker van de video zegt tegen AT5 dat ze niet gezien heeft of de metro ook ging rijden met de persoon op het dak. Het GVB heeft bewakingsbeelden van het station veiliggesteld, maar kon vandaag nog niet zeggen of daar ook op te zien is of de man daadwerkelijk meerijdt. De vervoerder geeft aan niet op die conclusie te gaan wachten. Het GVB stapt naar de politie om aangifte te doen tegen de 'metrosurfer'.

'Ook gaan we dit meenemen in al onze briefings richting de politie en andere partijen', zegt de woordvoerder. Het bedrijf wil nogmaals benadrukken hoe gevaarlijk dit soort acties zijn en dat ze absoluut verboden zijn. 



from AT5 - nieuws http://ift.tt/2q2lqlh'metrosurfer':%20'Dit%20is%20echt%20krankzinnig'
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten