zondag 30 april 2017

Doelpuntenmachine Dennis Kaars opnieuw in belangstelling van profclub

ASV De Dijk-spits Dennis Kaars hoopt binnenkort alsnog de stap naar een profclub te kunnen maken. Vandaag voert hij een eerste, oriënterend gesprek met FC Den Bosch uit de Jupiler League.

In de winterstop werd de bijna 29-jarige Kaars een droomtransfer naar eredivisionist Sparta door de neus geboord. De transfersom van 5000 euro was de Rotterdammers te gortig. Kaars bleef bij De Dijk, scoorde liefst 40 doelpunten en vierde het afgelopen weekeinde het kampioenschap in de Derde Divisie Zondag.

Lees ook: Blog start crowdfundactie voor Dennis Kaars: 'We hebben nog vierduizend euro nodig'

Nu wil FC Den Bosch hem graag spreken over een mogelijke overstap volgend seizoen. Kaars wil wel, zegt hij tegen de website Het Amsterdamsche Voetbal. 'Ik ben nog steeds geïnteresseerd om profvoetballer te worden op mijn 29ste. Volgend seizoen ben ik op m'n top', zegt hij. 'Den Bosch is de eerste club die zich meldt. Er zijn afspraken met De Dijk. Als er een club uit de eredivisie, Jupiler League of zelfs het buitenland komt, mag ik weg'.

Kaars scoorde tot nu toe 40 competitiedoelpunten. Er zijn nog twee wedstrijden te gaan.from AT5 - nieuws http://ift.tt/2qnPXaw
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten