woensdag 26 april 2017

Liveblog Koningsdag 2017 in Amsterdam: Vijf zakkenrollers opgepakt

Tijdens Koningsdag verandert Amsterdam traditioneel in één groot feest. In dit liveblog houden we je op de hoogte van het laatste nieuws.

Vrijmarkten, bootjes, feestjes. AT5 is er vandaag live bij! Volg onze uitzending vanaf 12.00 uur op AT5 en AT5.nl

8.51 uur: Vroeg op de vrijmarkt
Zoals ieder jaar zijn de échte koopjesjagers natuurlijk al vroeg op de vrijmarkten te vinden. Vanaf een uur of 7.00 was er publiek te vinden, zoals hier in de Jordaan. 
abc5media_image_0

8.40 uur: Vijf zakkenrollers gepakt
Tijdens Koningsnacht heeft de politie vijf zakkenrollers opgepakt. De jongste verdachte was pas 16 jaar. Ze konden alle vijf worden gepakt nadat ze een 'geprepareerde smartphone' hadden gestolen, meldt de politie Amsterdam. Zakkenrollerjager Jaime van Gastel adviseerde gisteren al je waardevolle spullen vooral thuis te laten!

8.17 uur: Wat is er allemaal te doen?
Een overzicht van verschillende feesten in de stad lees je hier!

7.58 uur: Vlaggen, hoe moet dat?
De vlag uithangen is niet zo simpel als je denkt. De gemeente legt even uit 'hoe het heurt.'

7.31 uur: Bereikbaarheid
Hou ook dit jaar weer rekening met een aangepaste dienstregeling van de NS als je naar Amsterdam komt. Ook het openbaar vervoer in de stad rijdt waarschijnlijk niet zoals je gewend bent.

7.15 uur: Koude Koningsdag
Het was al voorspeld. Koningsdag 2017 wordt een frisse editie. Ook is er kans op een buitje, hoewel de meeste regen waarschijnlijk pas aan het begin van de avond valt. from AT5 - nieuws http://ift.tt/2oySSQk
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten