zondag 29 januari 2017

Passagier mishandeld door groep jongens in metro 54

Een passagier van metro 54 is zondagavond op Centraal Station gewond geraakt bij een mishandeling door een groep jongens.

De mishandeling gebeurde rond 20.30 uur in metro 54, die stilstond op het Centraal Station, gereed voor verrtek richting Gein. Het slachtoffer, die met een andere passagier in de metro zat, werd door zeven jongens aangevallen. Het slachtoffer raakte daarbij gewond aan knie en gezicht.

Met hulp van medewerkers van het GVB heeft de politie zes verdachten uit Zuidoost, in de leeftijd van 14, 15 en 16 jaar, aangehouden. De zevende verdachte is gevlucht en overgestapt in een andere metro op Centraal Station. Het is de politie niet duidelijk in welke richting die metro is vertrokken.

De voortvluchtige verdachte is een donker getinte man van circa twintig jaar oud. Hij heeft een normaal tot gezet postuur en droeg een grijze jas met capuchon, welke hij op had. Ook had hij witte oordopjes in. De politie roept getuigen op om zich te melden. Ook vraagt de politie om eventueel beeldmateriaal te uploaden.



from AT5 - nieuws http://ift.tt/2kCTbEh
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten