woensdag 15 augustus 2018

Temptation-sterren kwaad om kritiek Olcay Gulsen op kledingverkoop

De realitysterren van Temptation Island Vips zijn boos op modeondernemer Olcay Gulsen. Ze uitte in RTL Boulevard kritiek op de kledingverkoop van de 'vips' bij café Roest, waar volgens Gulsen niemand kwam opdagen.

'Ze waren er helemaal in het begin voordat we überhaupt klaar waren met uitpakken. Maximaal een uurtje!', schrijft verleidster Danique volgens De Telegraaf. Ook Dorien Rose zegt het jammer te vinden dat de tv-ploeg van RTL 'zo snel weg is gegaan'. 

Lees ook: Olcay Gulsen stopt als CEO bij eigen modemerk SuperTrash

Op Instagram krijgen de sterren bijval van hun fans. Ze noemen Gulsen 'arrogant' en verwijzen naar het faillissement van haar modebedrijf. Bovendien waren de verleidsters volgens de Instagram-gebruikers juist goed bezig, omdat ze met de verkoop geld op wilden halen voor World Animal Protection. 

Lees ook: 'Kameleon' Inge hoopt vreemdgangers te ontmaskeren

De Temptation-deelnemers stellen dat er voldoende verkocht om een mooie bijdrage te kunnen leveren aan het goede doel. Toch kon Dorien Rose niet al haar jurken kwijt. 'Helaas waren de meeste van mijn jurken ook te duur voor onze fans die gemiddeld 16 jaar zijn. Dus heb ik het meeste van mijn normale items weggegeven.'



from AT5 - nieuws https://ift.tt/2Pcr2D1
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten