woensdag 29 augustus 2018

Gewonde medewerker Spy City was doelwit liquidatiepoging

De medewerker van een spy shop die gisteren gewond raakte bij het incident in Westpoort blijkt het doelwit te zijn geweest van een liquidatiepoging. Omdat het geweer weigerde is de man vervolgens tot bloedens toe geslagen, voornamelijk op het hoofd.

De dader heeft eerst geprobeerd het slachtoffer neer te schieten. Dit lukte niet, omdat het wapen weigerde. Vervolgens heeft de dader op het slachtoffer ingeslagen met dat vuurwapen.

Lees ook: Gewonde man bij Spy City Westpoort: politie vermoedt steekpartij

Grijze Audi
De dader ging er daaarna vandoor in een grijze Audi Q5. Die vluchtauto is inmiddels gevonden en door de politie in beslag genomen. De politie kwam de Audi op het spoor met behulp van een Burgernetmelding. De wagen wordt onderzocht, er is nog niemand aangehouden. 

Lees ook: Gestolen Audi Q5 gezocht na vermoedelijke steekpartij Westpoort

31-jarige man uit Alkmaar
Het 31-jarige slachtoffer uit Alkmaar ligt nog steeds in het ziekenhuis en is herstellende van zijn zware verwondingen. 

Getuigen gezocht
De politie is nog op zoek naar getuigen die hebben gezien dat de vluchtauto, de grijze Audi Q5 met kenteken 12-RJP-5, werd geparkeerd aan de A.A.H. Struijckenkade. Ook wil de politie graag mensen spreken die de auto de afgelopen dagen ergens hebben gezien. Andere informatie over de zaak is ook welkom. De politie is te bereiken via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.from AT5 - nieuws https://ift.tt/2N1iS2f
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten