vrijdag 27 juli 2018

Ruzie loopt uit op bizarre vechtpartij op Frederiksplein

Een ruzie voor een kroeg aan het Frederiksplein is vannacht uitgelopen op een flinke vechtpartij. Daarbij raakten zeker drie mannen gewond.

Twee mannen die voor de kroeg stonden werden rond 0.30 uur lastiggevallen door een man die hen een fles drank probeerde te verkopen. Hoewel het duo aangaf geen interesse te hebben, bleef de man volgens de politie aandringen.

De daaropvolgende discussie leidde tot een vechtpartij. Een vierde man die zich met de vechtpartij bemoeide trok daarop een mes, waarmee mogelijk is gestoken. Volgens een getuige schoten omstanders daarop de twee lastiggevallen mannen te hulp.

Beide ruziezoekers kregen rake klappen. De man met de fles moest met spoed met een ambulance worden overgebracht naar een ziekenhuis. De man met het mes wist te ontkomen. Het gaat om een man van 25 tot 30 jaar oud Hij droeg een rode pet, een donkerblauw shirt en een korte broek.

De man met de fles, een 36-jarige Amsterdammer, is na behandeling in het ziekenhuis aangehouden. Hij zit vast. De twee lastiggevallen mannen konden ter plekke worden behandeld. Zij moeten nog worden gehoord. De politie roept getuigen op om zich te melden.



from AT5 - nieuws https://ift.tt/2LIqBBq
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten