zondag 31 januari 2016

Belaging door spelers Nieuw Sloten heeft 'extra aandacht' van KNVB

Voetbalclub Nieuw Sloten is opnieuw in opspraak geraakt nadat voetballers gisteren een scheidsrechter hebben belaagd. De KNVB zegt tegen AT5 dat er extra aandacht aan het incident gegeven wordt.

De scheidsrechter trok een rode kaart en dat viel slecht bij een aantal spelers. 'Wat we van hen hebben begrepen is dat er een andere speler was van Nieuw Sloten die die rode kaart uit zijn hand wilde slaan. Dat daarbij ook zijn gezicht werd geraakt. Dat er toen wat tumult is ontstaan waarbij hij ook is vastgepakt bij zijn nek', zegt Hans van Kastel van de KNVB.

Lees ook: Scheidsrechter belaagd door spelers Nieuw Sloten

'Of dat nu bij Nieuw Sloten is, of bij een andere club, ja, dat is gewoon hartstikke erg en je moet gewoon van de scheidsrechter afblijven', aldus Van Kastel. 'Maar in dit geval heeft het wel onze extra aandacht.' De club heeft aangekondigd dat er maatregelen worden genomen tegen de spelers. Welke dat zijn wil Nieuw Sloten nog niet zeggen, maar waarschijnlijk gaat het om schorsingen.

Enkele jaren geleden kwam Nieuw Sloten al in het nieuws omdat een grensrechter van Buitenboys Almere werd aangevallen. Hij overleed later aan zijn verwondingen.



from AT5 - nieuws http://ift.tt/23C5jGK'extra%20aandacht'%20van%20KNVB
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten