dinsdag 28 februari 2017

Gestolen auto uitgebrand in Noord

Aan de Oostzanerdijk in Noord is in de nacht van dinsdag op woensdag een gestolen auto uitgebrand. De brand brak rond 00.45 uur uit.

De auto was door de dieven achtergelaten op een parkeerplaats bij sportpark Oostzanerwerf langs de Oostzanerdijk. Toen politie en brandweer ter plaatse kwamen stond er een overdwars in het parkeervak geparkeerde personenauto in lichterlaaie. Bij het brandende motorvoertuig werden verder geen personen aangetroffen. De brandweer kon niet voorkomen dat de auto helemaal verloren ging. De brandweer gaat uit van brandstichting. 

In de berm achter de auto werd een stukje plastic van een jerrycan aangetroffen dat nog brandde. Het stukje plastic en de bijbehorende dop werd door de politie veiliggesteld voor verder DNA-onderzoek.

De politie nam telefonisch contact op met de eigenaar van de Hyundai om te vragen of hij wist waar zijn auto was. Hij zij de politie dat de auto voor de deur moest staan. Toen hij naar buiten keek constateerde de eigenaar dat zijn auto niet meer voor de deur stond en dus gestolen was. De politie heeft het voertuig niet in beslag genomen voor verder sporenonderzoek. 

De auto is afgesleept door een berger. Dit is inmiddels al de achtste auto die dit jaar is uitgebrand in Noord.

 



from AT5 - nieuws http://ift.tt/2m6mUbR
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten