woensdag 7 november 2018

'Estelle Cruijff werd bij beroving voor woning Vondelpark meteen geschopt en geslagen'

Estelle Cruijff kreeg meteen klappen tijdens de beroving die afgelopen zaterdagnacht plaatsvond op haar en een vriendin. De drie mannen besprongen haar meteen, mishandelden haar en gingen er vervolgens vandoor met juwelen, waaronder een Rolex.

Dat meldt Privé vanochtend. Volgens het roddelblad kwamen Estelle en een vriendin na een avondje stappen thuis bij de woning aan het Vondelpark. Daar woont zij sinds een jaar of twee.

Lees ook: Estelle Cruijff na gewelddadige beroving: 'Ik denk dat ik een hersenschudding heb'

De locatie - donker en verlaten 's nachts - is niet ver van de plek waar Connie Witteman afgelopen juli beroofd werd. Toen Estelle van de scooter stapte, sprongen drie mannen op haar af. Er werd niet gedreigd, er werd meteen geslagen en geschopt.

Schreeuw
Estelle zou geschreeuwd en gegild hebben, maar vanwege de locatie - de meeste panden hebben een slaapkamer aan de achterzijde, dus niet aan de voorzijde - heeft niemand de ex van Ruud Gullit gehoord. Naar eigen zeggen liep de socialite een hersenschudding, flinke verwondingen en psychische problemen waren het gevolg. De rovers gingen ervandoor met sieraden en juwelen. Van hen ontbreekt ieder spoor.

De politie neemt de zaak volgens het blad serieus en heeft Estelle gevraagd om geen informatie meer te delen. Naar verwachting komt de politie binnenkort met een getuigenoproep.



from AT5 - nieuws https://ift.tt/2zySdRv'
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten