zondag 10 december 2017

NS: stel reis uit en blijf vanavond thuis

De NS adviseert vanavond niet meer de trein te pakken. Volgens de vervoerder is de hinder van het winterse weer flink toegenomen.

'Op diverse trajecten moeten reizigers rekening houden met een langere reistijd of uitval van treinen. Wij adviseren u om, als dit enigszins mogelijk is, uw reis voor vanavond uit te stellen', schrijft de vervoerder op de site. 

En dat is te zien op de spoortkaart. Met maarliefst 11 storingen en 8 werkzaamheden kleurt de kaart rood en geel, en blijven weinig trajecten vrij van vertraging. Zo rijden er tussen Amsterdam en Gouda geen sprinters, en moeten reizigers rekening houden met 30 tot 60 minuten extra reistijd op dat traject. 

Lees ook: Liveblog: Sneeuw in de stad, auto glijdt in sloot in Nieuw-West

Rond Utrecht wordt het spoor geplaagd door wisselstroringen. Wie via Amersfoort naar het noorden wilde reizen, staat waarschijnlijk vast in een witte winterwereld. Daar is namelijk helemaal geen treinverkeer mogelijk.   

Ook automobilisten en reizigers van lokaal openbaar vervoer worden niet gespaard. Bijna overal zorgt sneeuwval voor moeilijkheden. 

 



from AT5 - nieuws http://ift.tt/2AIJRHe
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten