dinsdag 7 augustus 2018

Schennispleger dringt binnen bij bejaarde vrouw Geuzenveld

De bejaarde bewoonster van een woning aan het Willem Mulierhof in Geuzenveld kreeg vanochtend de schrik van haar leven: toen rond 7.00 uur de bel ging, dacht ze dat de glazenwasser voor de deur stond. Het ging echter om een onbekende man, die zichzelf leek te bevredigen.

De man is zelfs heel even in de woning van de vrouw geweest, meldt de politie. Kort nadat hij het huis had betreden, sloeg hij rennend op de vlucht richting de Van Karnebeekstraat. 

Licht Duits accent
Omdat de man nog niet is gevonden, geeft de politie zijn signalement vrij. Het gaat om een blanke man van 1,65 á 1,70 meter lang. Hij is tussen de 50 en 60 jaar oud, en heeft grijs-blond haar. Vanochtend droeg hij een licht beige petje en een katoenen korte broek. Hij spreekt Nederlands, mogelijk met een licht Duits accent. 

De politie vermoedt dat de man vanochtend langer in de buurt heeft rondgelopen. Wie hem heeft gezien of hem aan de hand van het signalement herkennen, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844. 



from AT5 - nieuws https://ift.tt/2OJvx85
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten