donderdag 12 juli 2018

Politie jaagt op zwarte Fiat 500 na inbraak bij Connie Breukhoven

De politie heeft het signalement van een zwarte Fiat 500 verspreid in de jacht op de inbrekers die zangeres Connie Breukhoven beroofden.

Breukhoven en haar man werden zaterdagavond beroofd toen zij zelf niet thuis waren. De inbrekers gingen er met een kluis vol sieraden vandoor. Ook andere persoonlijke eigendommen werden buitgemaakt uit haar woning aan de P.C. Hooftstraat. Breukhoven is enorm aangeslagen, de sieraden waren bovendien niet verzekerd.

Lees ook: Connie Breukhoven zet camerabeelden van inbrekers woning P.C. Hooftstraat online

De politie is nu op zoek naar een zwarte Fiat 500 waarvan het kenteken begint met '92-SN'. De auto werd in de buurt van de P.C. Hooftstraat gezien. De recherche is benieuwd wie de bestuurder van de auto was op 7 juli. Ook getuigen die simpelweg de auto hebben gezien of misschien gefilmd hebben met hun dashcam worden gevraagd contact op te nemen.

Daarnaast is de politie natuurlijk benieuwd naar het gehele kenteken van zwarte Fiat. Getuigen kunnen zich ook anoniem melden via Meld Misdaad Anoniem.

Volgens De Telegraaf is er inmiddels in Antwerpen een eerste verdachte aangehouden. Bij RTL Boulevard vertelde misdaadverslaggever John van den Heuvel eerder deze week dat hij en de politie eigenlijk al lang weten wie de daders zijn. Het is vooral de vraag of de politie ze pakt voor de sieraden spoorloos zijn.



from AT5 - nieuws https://ift.tt/2uv7Kzw
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten