woensdag 11 juli 2018

Henk Schiffmacher wint een ton in Postcodeloterij: 'Holy shit'

Tattookoning Henk Schiffmacher en zijn vrouw Louise zijn vandaag in de prijzen gevallen bij de Postcodeloterij. Gaston 'Goooooedemiddag' Starreveld kwam langs met een cheque van 178.571 euro.

Het was voor Starreveld voor het eerst dat hij aan bekende Nederlanders een prijs mocht uitreiken. 'Holy shit', was het eerste wat Henk kon uitbrengen nadat hij de envelop mocht openen.

En de tattookoning vroeg zich meteen af of de kansspelbelasting er nog afgaat. Gaston knikte bevestigend. 'Een enorme klauw gaat richting kabouter Pikvinger, maar daar doe je niks aan', glundert Schiffmacher.

Na het winnen ging het koppel meteen naar stamkroeg Hesp om de prijs te vieren. 'Een ton is nog steeds heel veel geld voor mij. Als het 31 miljoen was geweest, wordt het te abstract. Ik moet eerst maar eens rustig gaan nadenken wat ik er mee ga doen. Anders is het in no-time verdwenen, haha.'

Schiffmacher was overigens niet de enige die in de prijzen viel. Nog vier bewoners met de wijkcode 1091 ET (Weesperzijde) kregen een cheque. Hoogzwangere Hannie (33) won 71.428 euro: 'Vorige week was ik uitgerekend. De kinderkamer is klaar, dus deze geldprijs gaat in het studentenpotje voor later'. 



from AT5 - nieuws https://ift.tt/2JaVhGd'
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten