woensdag 27 juni 2018

Feestganger Koningsdag krijgt glas in gezicht gedrukt

De politie is op zoek naar een jonge vrouw die op Koningsdag een jongen te ljif is gegaan met een glas. Ze krijgt een week de tijd om zich te melden, anders worden er herkenbare beelden vrijgegeven. Haar slachtoffer hield meerdere snijwonden in zijn gezicht over aan het gevecht.

Het was al laat op Koningdag toen er ontstond in de rij van Jantjes verjaardag, een feestcafé in de Reguliersdwarsstraat. De ruzie mondde uit in een vechtpartij, waarbij de vrouw de jongen meerdere malen in het gezicht heeft geslagen met een glas. De snijwonden die het slachtoffer heeft opgelopen, zijn zo heftig dat ze gehecht moeten worden.

Oproep
De politie geeft de vrouw een week de tijd om zich te melden. Mocht zij dit niet doen, dan zal de politie camerabeelden alsnog vrijgeven. Op de camerabeelden is de vrouw duidelijk herkenbaar te zien. 

De verdachte vrouw van ongeveer twintig jaar, heeft een blanke huidskleur en donkerblond haar, dat zij in op de avond van de zware mishandeling in een paardenstaart droeg. Verder droeg zij glimmende ronde oorbellen, een zwart leren jas en had zij een lichkleurige sjaal om haar arm. 

Heeft u de vrouw gezien of heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. from AT5 - nieuws https://ift.tt/2yMmrU1
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten