maandag 28 mei 2018

Verdachte listige geldroof bij Amstelveens tankstation gepakt in Noord-Brabant

Een man die enkele weken geleden op slinkse wijze honderden euro's buitmaakte bij het BP-tankstation aan de Noordammerlaan in Amstelveen zit dankzij een alerte politieman uit het oosten van het land achter de tralies.

Op camerabeelden die het personeel van het tankstation met de politie deelde, is te zien dat twee mannen de verkoopster afleiden. Tegelijkertijd loopt een man met een kind het kantoortje in en ontvreemdt 450 euro.  

Als een politieagent in het oosten van het land over de aangifte uit Amstelveen hoort, vraagt hij de beelden op. Wat blijkt? Hij herkent de daders, die deel uitmaken van een bende die overal in het land diefstallen pleegt. 

Snel in de boeien
Omdat de man die het geld wegnam geen vast woon- of verblijfplaats heeft, kostte het de politie enige moeite hem te vinden. Toch werd hij snel na de diefstal bij de Amstelveense BP in Noord-Brabant in de boeien worden geslagen, schrijft de politie Amstelveen op Facebook

De man is inmiddels verhoord over diverse diefstallen in Nederland. Wanneer hij zich voor de rechter moet verantwoorden, is nog niet bekend.  

 

 from AT5 - nieuws https://ift.tt/2JepyIr
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten