woensdag 16 mei 2018

Supportershome Ajax lijkt nog verre van klaar

Januari 2015 brandde het clubhuis van Ajax volledig af en met ingang van het nieuwe seizoen moet er een nieuw supportershome zijn, maar de bouw lijkt nog niet echt op te schieten.

AT5 ging vandaag kijken en veel was er nog niet te zien. Net zoals drie maanden geleden staan er nog steeds hekken om de bouwplaats heen en een gestalte is nog niet zichtbaar.

Het nieuwe clubhuis zal niet meer aan de noordzijde van het stadion komen te staan zoals het oude, maar aan de zuidzijde. Dat is aan de rand van de parkeergarage en naast de ingang van de F-Side. Het wordt maar liefst 1200 vierkante meter groot en zal van allerlei gemakken zijn voorzien. Zo komen er drie bars in, een rokersruimte en een vergaderzaal. 

Lees ook: Beheerder dolblij met nieuw supportershome: 'Leek wel Ajax-Feyenoord, toen we weer wonnen'

Ook wordt er in het nieuwe clubhuis gedacht aan alle helden die Ajax heeft voortgebracht. Er zal een standbeeld van Jari Litmanen komen te staan, een ruimte om Bobby Haarms te gedenken en memorabilia van bekende harde kern-supporters als Carlo Picornie en Sven Westendorp zullen te zien zijn.from AT5 - nieuws https://ift.tt/2ILbk1u
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten