zaterdag 19 mei 2018

Politie lost waarschuwingsschot in Baarsjes nadat automobilist op de vlucht slaat

De politie heeft vanavond een waarschuwingsschot op de kruising van de Jan van Galenstraat met de Hoofdweg in de Baarsjes nadat een automobilist probeerde op de vlucht te slaan.

Rond 21:00 uur vanavond wilden agenten een reguliere verkeerscontrole houden. Een automobilist kreeg een stopteken en gaf hier ook in eerste instantie gehoor aan. Nadat de politie daadwerkelijk wilde overgaan tot een controle, besloot de bestuurder toch om weg te rijden.

Te voet vluchten
In de poging om te vluchten veroorzaakte de automobilist een aanrijding met twee andere auto's aan het begin van de Jan van Galenstraat, aan de kant van de Hoofdweg. De bestuurder probeerde nog te voet te vluchten, maar nadat agenten een waarschuwingsschot hadden gelost, kon hij toch worden aangehouden.

Onderzoek
Voor zover bekend is er bij de aanrijding niemand gewond geraakt. Waarom de automobilist op de vlucht sloeg is nog niet duidelijk. De recherche doet hier onderzoek naar. Er is veel politie, waaronder te paard, in de Baarsjes aanwezig. from AT5 - nieuws https://ift.tt/2rVqjeJ
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten