donderdag 17 mei 2018

Ajacied Noussair Mazraoui op WK-reservelijst Marokko

Goed nieuws voor Noussair Mazraoui. De twintigjarige speler van Ajax staat namelijk op de reservelijst van Marokko voor het WK in Rusland.

De speler die dit jaar zijn debuut maakte voor Ajax kan opgeroepen worden in het geval er een speler uit de basisselectie geblesseerd raakt. De Marokkaanse voetbalbond maakte vandaag haar officiële spelerslijst bekend.

Keuze tussen Marokko en Nederland
In februari liet  Mazraoui aan AT5 weten nog geen definitieve keuze gemaakt te hebben tussen Nederland en Marokko. Wel speelde hij in het verleden jeugdinterlands voor Marokko. Een keuze tussen beide landen moet de geboren Alphenaar dus wellicht snel maken.

Labyad niet op de WK-lijst
Zakaria Labyad, de nieuwe aanwinst van Ajax is daarentegen niet opgeroepen. Bondscoach Hervé Renard van Marokko heeft geen plek voor hem in zijn 23-koppige selectie, ook niet op de reservelijst.

Marokko zit in een zware WK-poule. Het land moet het opnemen tegen Spanje, Portugal en Iran. De eerste wedstrijd van het WK speelt Marokko tegen Iran op 15 juni.from AT5 - nieuws https://ift.tt/2rPH1MJ
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten