woensdag 16 mei 2018

200 kids krijgen les van baltovenaar Touzani: 'Ik wilde geen panna krijgen'

De akka 360, panna, rondom de wereld en de elastico, voor wie nu denkt: wat? Freestyle voetbalheld Soufiane Touzani gaf vanmiddag een voetbalclinic aan tweehonderd kinderen in de Johan Cruijff Arena en die hadden de dag van hun leven.

Touzani is bekend van zijn programma Tiki Taka Touzani waar hij met bekende profvoetballers gaat voetballen op straat en bijzondere trucjes doet met de bal. Ook is de 'pannakoning' een hit op social media met ruim een miljoen volgers op Instagram.

'Ik ga echt met hem voetballen'
Sommige kinderen mochten het vandaag tegen hun held opnemen, zo ook Tygo die een speciale tactiek bedacht. 'Ik heb ook een beetje m'n benen dichtgehouden, want ik wilde juist geen panna krijgen'. De achtjarige Amira had extra hard geoefend op haar eigen trucjes. 'Ik dacht o mijn god, ga ik echt met hem voetballen'.

Lees ook: Shane Kluivert is wel eens hard voor broer Justin: 'Maar ik ben vaker lief'

Touzani zelf genoot volop van alle enthousiaste voetballertjes. 'Het is altijd mooi om een glimlach te geven aan kinderen. Ik denk dat ze wel heel blij waren en dat ze vandaag geïnspireerd zijn'.from AT5 - nieuws https://ift.tt/2rO3A4f'
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten