dinsdag 28 november 2017

Politie geeft beelden vrij van schietpartij in Zuidoost

De politie heeft beelden vrijgegeven van de schietpartij aan het Geerdinkhof in Zuidoost. Daar werd in juli een man neergeschoten die zwaargewond naar het ziekenhuis moest.

De schietpartij vond op 4 juli middenin een woonwijk plaats. Op de beelden, die de politie liet zien in het programma Opsporing Verzocht, is te zien dat een man bij één van de huizen op het hof langsging. Daar kwam iemand uit het huis, die hem vervolgens een tas gaf. In die tas zaten vermoedelijk drugs. De man borg ze meteen op in zijn fietstas.

Pepperspray en taser
Terwijl dat gebeurde werd hij in de gaten gehouden door twee andere mannen. Toen die de tas zagen, kwamen ze tevoorschijn om hem te stelen. Daar gebruikten ze pepperspray en een taser bij. De man met de fiets kon zijn gezicht op tijd wegdraaien voor de pepperspray, maar de man die uit het huis kwam viel na een stroomstoot op de grond.

Lees ook: Dakdekker zag schietpartij voor z'n neus gebeuren: 'Had vier, vijf gaten in z'n lichaam'

Daarna draaiden de rollen zich plotseling om en werd de man met de pepperspray beschoten. Volgens een dakdekker, die het zag gebeuren, werd er meerdere keren geschoten. 'Ik zag dat hij vier, vijf kogelgaten in zijn lichaam had, in zijn buik en in z'n been', zei hij een paar maanden geleden tegen AT5.

De politie is nog steeds op zoek naar de schutter.



from AT5 - nieuws http://ift.tt/2BxGB1B
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten