donderdag 30 november 2017

Man nodigt 'dieven' thuis uit en wordt tijdens slaap beroofd

De politie is op zoek naar twee mannen die in de nacht van 22 op 23 september een huis in Diemen leeg plunderden. De twee slaan hun slag terwijl de bewoner van het pand ligt te slapen. Gek genoeg heeft die bewoner het duo zelf binnengelaten.

Het slachtoffer is op de betreffende nacht in de buurt van de Oudezijds Voorburgwal. Hij wordt aangesproken door een van de latere dieven en ze raken in gesprek en gaan een eindje lopen. Na een tijdje voegt een vriend van de dief zich bij het duo. Ze besluiten om nog een drankje te drinken in het huis van het slachtoffer, aan de Rode Kruislaan in Diemen.

Ook auto wordt gestolen
De man wijst na een tijdje het duo de deur en gaat slapen. Hij is veronderstelling dat hij alleen is, maar de dieven blijken het pand niet te hebben verlaten. Terwijl de man diep in slaap is, steelt het duo al zijn waardevolle spullen. Zelfs zijn Volkswagen Golf wordt meegenomen. 

'Het lijkt erop dat de twee mannen misbruik hebben gemaakt van het vertrouwen van het slachtoffer', vertelt de politie in het AT5-programma Bureau 020. De politie zoekt mensen die de twee mannen herkennen. 'We hebben beeldmateriaal waarop de mannen duidelijk in beeld zijn', aldus de politie.



from AT5 - nieuws http://ift.tt/2ByPeJ6'dieven'%20thuis%20uit%20en%20wordt%20tijdens%20slaap%20beroofd
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten