woensdag 29 november 2017

Groot deel A9 komend weekend dicht

De A9 tussen knooppunt Diemen en Holendrecht is dit weekend dicht. Ook alle tussengelegen op- en afritten zijn dicht. Het verkeer kan dus niet vanaf de Gaasperdammerweg over de A9 richting Utrecht en de A2.

Ook de verbindingsboog van Diemen naar de A9 is dicht. Het verkeer zal ter plekke worden omgeleid. Mensen moeten rekening houden met een extra reistijd van ongeveer 10 minuten tot een kwartier. De andere kant op, richting Almere en de A1 is de A9 wel open. 

Vrijdag 1 december om 22.00 uur gaat de weg dicht en deze gaat weer open op maandag 4 december om 5.00 uur. Het verkeer wordt in het weekend omgeleid via de A10-Oost en Zuid. Opvallend: het overheidsorganisatie Rijkswaterstaat adviseert onder meer de Flitsmiester app te installeren. Die er doorgaans voor zorgt dat er (iets) minder geld naar de overheid vloeit.

Komend weekend wordt er een nieuwe fly-over aangesloten op de S111 Muntbergweg. De verkeerssituatie verandert daar, waardoor er maandagochtend eventueel 'wenfiles' kunnen ontstaan. 



from AT5 - nieuws http://ift.tt/2j25ESF
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten