maandag 16 oktober 2017

Verkiezingsfraudeur Hans Bremer krijgt waarschuwing na twijfel over woonadres

Woont lid van de bestuurscommissie in Noord Hans Bremer nu in stadsdeel Zuid of Noord? Vanwege de ernstige twijfel die daarover bestaat heeft Bremer een officiële waarschuwing gekregen.

Dat meldt Het Parool. Bremer is voorman van de Partij voor Vrije Amsterdammers. Uit een woningcontrole blijkt dat hij de vier kamers in zijn huis in Noord allemaal verhuurt. Ook zijn de kamers allemaal voorzien van een eigen slot. 

Lees ook: PVVA neemt toch zitting in bestuurscommissie Noord

Bij een controle in de woning van Bremer in Zuid was hij wel aanwezig. Zelf zegt Bremer zijn tijd tussen de twee huizen te verdelen. Het dagelijkse bestuur van het stadsdeel twijfelt aan deze lezing. Mede omdat er in de woning in Noord geen persoonlijke spullen van de politicus zijn gevonden. Zelf zegt hij op de bank te slapen. Daar werd inderdaad bij de controle een slaapzak gevonden.

Fraude
In 2004 deed Bremer mee met de waterschapsverkiezingen. Om mee te kunnen doen had hij geknoeid met ondersteuningsverklaringen. Van de rechtbank in Amsterdam moest Bremer indertijd een half miljoen euro betalen als schadevergoeding aan de waterschappen Schieland en Rijnland. Voor de twijfel over zijn woonplaats krijgt hij nu een officiële waarschouwing. 



from AT5 - nieuws http://ift.tt/2ytb816
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten