vrijdag 29 september 2017

Gewonde Agüero lovend over staf VU Medisch Centrum: 'Petje af'

Manchester City-spits Sergio Agüero is vol lof over het personeel van het VU Medisch Centrum. Op Twitter bedankt hij de artsen en verplegers die hem vandaag behandelden. 'Petje af voor het hele team.'

De Argentijnse voetballer raakte gisterenavond gewond toen de taxi waarin hij zat op de De Boelelaan in Buitenveldert tegen een verkeerszuil botste. Hij was na een concert van de Colombiaanse zanger Maluma in AFAS Live onderweg naar Schiphol, waar hij een vlucht naar Manchester zou nemen. 

Lees ook: Manchester City-spits Sergio Agüero gewond bij verkeersongeluk Buitenveldert

Vanochtend liet Manchester City weten dat hij zo snel mogelijk zou terugkeren naar Engeland, om daar door de clubartsen te worden onderzocht. Hun diagnose strookte met eerdere berichten: de spits heeft bij het ongeluk een rib gebroken. 

'Het doet pijn, maar ik voel me goed', twittert hij vanavond vanuit z'n woning. 'Ik richt me nu volledig op m'n herstel.' Hoe lang dat gaat duren, is niet bekend. Wel lijkt het er op dat de wedstrijd van morgen tegen Chelsea te vroeg komt. 

Lees ook: Manchester City: gewonde Sergio Agüero zo snel mogelijk terug naar Engeland

Over de oorzaak van de crash is nog niets bekend. Wel laat Agüero weten dat de taxichauffeur een bocht verkeerd inschatte en vervolgens tegen een paal botste. "Het was een harde klap, maar dankzij de veiligheidsgordel is erger voorkomen."



from AT5 - nieuws http://ift.tt/2fyt8wA'Petje%20af'
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten