vrijdag 18 augustus 2017

Ajax-trainer Marcel Keizer niet bang voor leegloop

Ajax-trainer Marcel Keizer vreest niet dat een deel van zijn selectie op het laatste moment vertrekt bij Ajax. Dit liet de oefenmeester vrijdagmiddag weten op een persconferentie in aanloop naar het competitieduel met FC Groningen.

Foxsports tekende op dat Keizer er vanuit gaat dat verdediger Davinson Sanchez vertrekt uit Amsterdam. Veel navolging zal het vertrek van de Colombiaan niet hebben, stelt hij. 'Ik ga er vanuit dat de rest blijft.'

Ook benadrukte Keizer nog maar eens te hopen op versterking. Ajax zag dit seizoen onder meer aanvoerder Davy Klaassen, Kenny Tete en Jaïro Riedewald vertrekken. Klaas-Jan Huntelaar keerde terug in de Arena. Ajax versterkte zich verder met onder meer verdediger Luis Manuel Orejuela en aanvaller Dennis Johnsen. 'Dat ik graag versterking wil is niets nieuws', stelde Keizer. 

Nederlagen
Financieel gezien gaat het goed met Ajax, in sportief opzicht is de seizoenstart gerust dramatisch te noemen. Na de uitschakeling voor de Champions League, tegen Nice, verloor Ajax gisteren in de Europa League-voorronde van Rosenborg. Het eerste duel in de Eredivisie ging met 2-1 verloren tegen Heracles. 



from AT5 - nieuws http://ift.tt/2uX17Vq
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten