zondag 27 augustus 2017

AD: 'Siem de Jong terug naar Ajax'

Volgens het Algemeen Dagblad keert Siem de Jong terug naar Ajax. Geruchten over de terugkeer van de 28-jarige middenvelder gingen al een tijd rond, maar nu lijkt de transfer dan echt beklonken.

De Jong keert terug vanuit Newcastle United, waar hij geplaagd werd door blessures en niet de prestatie leverde waarop werd gehoopt. Afgelopen seizoen leende de Engelse club de speler dan ook uit aan PSV, waar De Jong in negentien wedstrijden zes keer wist te scoren. 

De Jong tekende in juli 2014 een zesjarig contract bij Newcastle United, maar keert nu vroegtijdig terug naar zijn oude club. 

De aankoop wordt door menig voetbalcommentator omschreven als een 'veilige keuze', nu Ajax dankzij het vertrek van Klaassen dringend behoefte heeft aan ervaring op het middenveld. 

Nigel de Jong
Tegelijk gaan geruchten over de eventuele aankoop van Nigel de Jong. De 32-jarige voetballer zou al contact hebben gehad met Ajax. Mocht hij de club komen versterken, dan heeft de selectie wel te maken met drie gelijknamige spelers: Frenkie, Siem en Nigel de Jong. 



from AT5 - nieuws http://ift.tt/2ghe1Lu'Siem%20de%20Jong%20terug%20naar%20Ajax'
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten