zaterdag 20 mei 2017

Ziyech kijkt uit naar finale Europa League: 'Had hier nooit van durven dromen'

Hakim Ziyech wil de finale van de Europa League koste wat kost winnen. Of dat nou mooi kan of lelijk moet, maakt de middenvelder niet uit. 'Winnen is het droomscenario. Op welke manier dan ook', zegt Ziyech tegen Ajax.nl.

'De finale spelen is iets wat ik nooit had durven dromen', zegt Ziyech. 'Nog geen jaar geleden tekende ik mijn contract hier. Bizar'.

Lees ook: We gaan naar Stockholm toe: Zó bereikte Ajax de finale

Ziyech neemt woensdag zijn moeder, oudere broer en manager mee naar Stockholm. Vooral de aanwezigheid van zijn moeder is bijzonder. 'Het wordt haar eerste wedstrijd die ze meemaakt'.

Van zenuwen heeft hij (vooralsnog) geen last. 'Ik denk dat als we eenmaal onderweg zijn naar Stockholm er gezonde spanning is. Die komt vanzelf. Gelukkig ben je tijdens zo'n reis continu met elkaar en heb je daardoor ook genoeg afleiding. Dat is fijn, want dan krijgen zenuwen niet de overhand'.

Lees ook: Politie Stockholm waarschuwt inwoners voor 'uitzonderlijk veel' supporters voor finale Europa League

Ajax speelt woensdag tegen Manchester United. Het is de eerste Europese finale voor Ajax sinds 1996, toen het in de Champions League na strafschoppen verloor van Juventus.



from AT5 - nieuws http://ift.tt/2rBAuUV'Had%20hier%20nooit%20van%20durven%20dromen'
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten