dinsdag 28 maart 2017

Weduwe vergismoord Eggermont heeft contact met weduwe Latumahina

De weduwe van Stefan Eggermont, de man die door een persoonswisseling werd geliquideerd, heeft contact met de weduwe van Djordy Latumahina. Vandaag werd bekend dat ook de moord op Latumahina een vergissing was.

Politiewoordvoerder Ellie Lust had vanmiddag contact met Janke, de weduwe van Stefan Eggermont, om haar op de hoogte te stellen dat de moord op haar man ter sprake zou komen in verband met de moord op Latumahina.

De Amsterdamse recherchechef Olivier Dutilh gaf bij Humberto Tan te kennen dat hij al vlak na de moord op Latumahina het vermoeden had dat het mogelijk een vergismoord was. Dat kwam mede door het grote aantal bekenden en familieleden die zich die bewuste avond naar het ziekenhuis hadden begeven.

Het vermoedelijke beoogde doelwit woonde in hetzelfde appartementencomplex en zag er ook zo uit als Latumahina en zijn vriendin. Bovendien reden ze ook in dezelfde soort auto, aldus Dutilh. De man waar de daders het op gemunt hadden, is naar het buitenland gevlucht.

De politie heeft dinsdagavond beelden vrijgegeven van de vermoedelijke schutters en bestuurder van de vluchtauto. Inmiddels heeft de politie twintig tips gekregen. Er is een beloning van 25.000 euro uitgeloofd die leidt naar de veroordeling van de verdachten. Vanochtend werden vijf verdachten in de regio van hun bed gelicht.



from AT5 - nieuws http://ift.tt/2oemBu4
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten