vrijdag 31 maart 2017

Vanaf 1 april werkzaamheden aan Marnixstraat met flinke geluidsoverlast

Omwonenden van de Marnixstraat moeten vanaf morgen rekening houden met flinke geluidsoverlast. De trambaan wordt dan vervangen en dit gaat gepaard met een hoop herrie.

Zaterdag beginnen de voorbereidende werkzaamheden, vanaf 3 april komen de drilboren in actie. Dan wordt de bovenlaag van de trambaan verwijderd. Vanaf vrijdag 7 april wordt er zelfs dag en nacht gewerkt om de onderlaag weg te halen, dit gaat ook gepaard met flinke geluidsoverlast. 

Lees ook: Verbouwing Leidseplein eerder klaar dan verwacht

De nachtelijke werkzaamheden beginnen in de nacht van vrijdag 7 april en duren drie dagen. Het is de bedoeling dat de trams maandagochtend 10 april weer kunnen rijden. 

Lees ook: Volledig overzicht van renovatie Leidseplein

Na de werkzaamheden van 7 april tot 10 april zal de de straat verder worden afgebouwd. In augustus moet de Marnixstraat helemaal af zijn. 

Omleidingen
Vanaf 1 april is de Marnixstraat afgesloten voor autoverkeer vanaf de Leidsekade tot het Leidseplein, ook fietsers worden omgeleid. Na de werkzaamheden verandert de verkeerssituatie in de straat voor auto's. Hoelang fietsen rekening moeten houden met omleidingen is niet bekend. 



from AT5 - nieuws http://ift.tt/2oFWYSq
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten