vrijdag 31 maart 2017

AT5 bestaat dit weekend 25 jaar

Op zaterdag 1 april is het precies 25 jaar geleden dat AT5 voor het eerst te zien was. Daarom zenden we dit weekend nog één keer de mooiste, ontroerendste, bijzonderste en grappigste AT5-programma’s uit.

Denk bijvoorbeeld aan een compilatie van Kort Amsterdams (zaterdag 10.15 uur), nog één keer de Champions League winnen met Ajax (zaterdag 20.20 uur) De Zwoele Stad met Theo van Gogh (zondag 10.15 uur) en een lang interview met Johan Cruijff (zondag 13.15 uur). Maar ook diverse oude afleveringen van Duivels, De Straten van Amsterdam, historische nieuwsbulletins en showbizz-momenten passeren de revue.

De complete zaterdagprogrammering zie je hier. De zondagprogrammering is hier te zien.

Speciale afleveringen van De Straten van Amsterdam
Naast dit feestelijke weekend zie je de hele maand april programma’s die in het teken staan van 25 jaar AT5. Zo maakt De Straten van Amsterdam een aantal thema-uitzendingen met oud-presentatoren en -medewerkers.

Maandag 03-04: Mariëlle Tweebeeke, Job Cohen
Woensdag 05-04: Diverse oud-cameramannen
Maandag 10-04: Pieter 
Woensdag 12-04: Ivette Forster
Maandag 17-04: Sacha de Boer, Rik van de Westelaken
Woensdag 19-04: Hidde van Warmerdam & Barbara Barend

De Uitzendingen zijn te zien om 16:15, 19:15 en 22:15.

AT5 Trakteert
Ook deelt AT5 diverse lekkere traktaties uit. Want, wie jarig is, trakteert! De afgelopen weken riepen we Amsterdammers op om stadsgenoten die een hart onder de riem verdienen te nomineren. In april brengen we elke dag een taart langs bij een Amsterdammer die het verdient om in het zonnetje te worden gezet.

Ook op social media viert AT5 z’n verjaardag. De leukste bloopers, de opvallendste uitspraken, de grootste nieuwsgebeurtenissen. Je ziet ze deze maand allemaal terug op onze Facebookpagina.



from AT5 - nieuws http://ift.tt/2nHe5W1
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten