dinsdag 28 februari 2017

Inbreker verstopt zich in spouwgang voor politie

Een man die 17 februari inbrak bij het raadhuis in Amstelveen, dacht de politie te slim af te zijn door zich te verstoppen in een spouwgang. Enkele uren na de melding werd de man alsnog gevonden en aangehouden.

Rond 01.00 uur 's avonds kreeg de politie een melding van inbraak. Eenmaal aangekomen bij het raadhuis, troffen zij inderdaad sporen aan van inbraak: een opengebroken raam en overhoop gehaalde archiefkasten.

De politie zette de omgeving af, stelde een onderzoek in naar de verdachte en gebruikte speurhonden. De man werd urenlang niet gevonden en met behulp van een plattegrond bekeken agenten hoe de inbreker gevlucht zou kunnen zijn. Hierdoor ontdekten ze een nog niet onderzochte spouwgang achter een stookkamer. Daar troffen de rechercheurs een geheel met stof bedekte man aan. Ze hielden hem direct aan als verdachte van de inbraak.

Uit het onderzoek is gebleken dat het DNA van de man bij drie andere inbraken in bedrijfspanden is aangetroffen. De verdachte is voorgeleid aan de rechter-commissaris en zit in voorlopige hechtenis.



from AT5 - nieuws http://ift.tt/2m36gto
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten